Team mc4fun kör Slovakia Ring 2019 18-21 april

25 dec 2018

Nu är det dags för Slovakia Ring med nya PB’s i sikte!

Slovakien närmar sig med stormsteg. Den 18-21/4 blir säsongspremiär för nästan hela teamet som har tagit det som en ny standard att starta på denna underbara bana. Resvägen är glada 190 mil enkel resa, men med lite planering så matchar vi in lite sovtid på båten mellan Trelleborg – Rostock så resan blir hanterbar. Även i år så åker teamet med 3 bilar ner, men siktar på att slå följe med övriga team efter vägen.

SlovakiaRing är byggd under 2008/2009. Det är en 5 922 meter lång bana, och banrekordet ligger på låga 2:05,998 med motorcykel, satt av Michal Filla på en BMW 2010.

http://www.slovakiaring.sk/en/home/

Banan har en egen bränsledepå samt även ett hotell, restaurang och en egen sjukstuga Sjukstugan är fullt utrustad och lever upp till dom höga FIA och FIM kraven på utrustning och kompetens. Förra året började lite lagom skoj med 1 torrpass, och sedan öppnade sig himlen.

Team mc4fun - Slovakia Ring 2018

Som vanligt så lever vi lyxliv på banan med mat i världsklass.

Lite trist med en regnig start på säsongen, men efter regn så kommer sol, och från dag 2 å var det strålande väder med temperaturer på över 30 grader

Dagarna blir långa, då cyklarna behöver få lite kärlek med service och däckbyten

Målen till i år är höga, samtliga vill bättra på sina varvtider, och vissa siktar på att kapa sina varvrekord med hela 10 sekunder.
Kanske lite höga mål, men med nytt maskinmaterial och lite mera racemil i kroppen så är det inte omöjligt. Som vanligt så går det att följa oss via appen speedhive om man söker på våra transpondernummer. När det gäller säkerheten så tummas det dock inte på den. Som vanligt så har vi 100% koll på fordonsmaterialet, och alla använder givetvis airbagvästar. Niclas, Mattias och Jenny använder siga av Hit-air, Marlon kör med Spidi och Lasse har en Helite.