Team MC4Fun får kämpa i säsongens första race

08 maj 2019

Svenska Endurance Cupen börjar med ett anslag av spänning! Att få ihop ett fullt team med fungerade cyklar var helt klart en utmaning inför årets första team race. Ursprunglig laguppställning var Niclas Jansson, Lars Hedlund och Jenny Hedlund. Tyvärr crashade Lasse sin nya fina ZX10R lördagen innan racet (Efter hagel och snö och kallt i backen fanns inte greppet där). Lasse tog då över Jennys plats och körde på hennes BMW S1000RR. Marlon hade precis köpt en ny BMW S1000RR, MC-ID till cykeln vart klart på morgonen kl 9 racedagen. Men när vi väl alla kom ut på banan kunde vi njuta och ha kul av tävlingen. Lite Hagel i mitten av racet gjorde att vi pausade ett par varv, men så fort det torkat upp lite var vi ute på banan igen.

Resultatet vart väl inte strålande i detta Race med en placering på 29 av 35 i stafetten. Vi får helt enkelt ta revansch i nästa race. Stort tack till Mattias, Jenny och Håkan som alltid gör ett kanonjobb i depån! Snabba byten och god mat ur den rosa hinken. Och Guiness rekordbok knackar på dörren hos Mattias för flest antal däckbyten under ett race!